Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/lapaissa.com/wp-includes/block-supports/duotone.php on line 416

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/lapaissa.com/wp-includes/block-supports/duotone.php on line 417

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/lapaissa.com/wp-includes/block-supports/duotone.php on line 418

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/lapaissa.com/wp-includes/block-supports/duotone.php on line 419

Un món d’experiències en format digital

Gestionar un ordinador remot no és una tasca fàcil, ja que la feina del dia a dia ens genera dinàmiques que fan que sovint, connectar i col·laborar entre companys de feina sigui un repte.

Incorporant activitats divertides, interactives i creatives, els membres del teu equip poden interactuar de manera diferent a com normalment ho fan.

Hem creat un entorn en línia col·laboratiu on es fomenti el diàleg i el tracte amigable, pots ajudar el teu equip a créixer durant aquests temps difícils.

Activitats d’empresa

Team building

Et proposem activitats divertides que poden substituir el sopar de Nadal, on riureu i aprendreu mentre coneixeu l’origen dels aliments que es produeixen a casa nostra.

“Objectiu: Formatge” es l’activitat que nosaltres tenim preparada, pero podem fer dinamiques online a la vostra mida i segons el vostre pressupost.

Contacta amb nosaltres per a mes informacio.

Objectiu: Formatge

Aquesta és una proposta virtual de Team building que hem preparat en el format de joc i alhora activitat per aprendre sobre el món del formatge de la mà dels mateixos formatgers.

La primera de les dues activitats previstes es desenvolupa en un entorn col·laboratiu que fomenta el diàleg. Cada membre de l’activitat rebrà a casa 6 formatges diferents i el material per a dur a terme l’activitat. Els formatgers parlaran del seu formatge i entre tots els participants identificaran els formatges per passar a la segona activitat.

La segona part de l’activitat consistirà a crear un projecte formatger fictici en el qual hauran de posar un formatge al mercat. El guanyador rebrà un premi a casa.

El pressupost variarà entre en funció del nombre de participants i del contingut que hagin de tenir els lots a enviar.

Les dates seran a concretar.

El que t’oferim

Crear una experiència virtual positiva i divertida

Col·laboració i participació

Degustació guiada per formatgers de formatges artesans catalans

Dinàmiques per treballar la creativitat en equip

Per telèfon: 676217039

Per correu: hola@lapaissa.cat

Activitats personalitzades

La Col·laboració amb l’ajuntament de Molins de Rei per a fer el Tast de formatges de la Fira de la Candelera el passat febrer de 2021 n’és un exemple.

T’estimes més una activitat personalitzada per la teva empresa?

Exposa’ns les teves necessitats, circumstàncies i pressupost i prepararem una activitat a mida per tu i pels teus col·laboradors.

Buscarem el dia, el preu, la dinàmica i assolir els objectius que busques amb la dinamització de l’activitat.

així són els nostres tastos AMB FORMATGERS

contents de colaborar