Qui som

Som un equip format per dues persones que creiem que la cultura del formatge i la comunitat formatgera a Catalunya ha de ser molt més gran, i aquest és el motor del nostre projecte.

Cadascuna especialitzada en la seva area, hem unit els nostres esforços per fer més accessible en coneixement a l’entorn del formatge, la llet, la seva producció i la seva gent.

Marta Roger, formatgera i professora en formatgeria

Principalment he treballat en el marc de l’empresa en la que soc socia fundadora SAT Can Roger, que és una explotació de 60 vaques de llet ecològica de Cardedeu, i vaig crear el projecte La Paissa l’any 2006 per vendre els productes que es produeixen a la granja de casa, tant a les nostres botigues físiques com en la venda online.

Professora de l’escola de formació en productes agroalimentaris des de que vam obrir l’aula de formatgeria al 2012 a a Can Roger (Cardedeu), i hi han passat de 600 alumnes per aprendre a elaborar formatges, derivats carnis, gelats i xocolates.

Judit Herrera, Experta en Marketing, disseny, comunicació i packaging.

La Judith te una llarga experiencia en marketing, disseny de marca i comercialitzacio de productes agroalimentaris, i és aquesta experiencia la que la va portar a involucrar-se en aquest projecte.

En els projectes de disseny i packaging que ha desenvolupat en el sector de l’alimentació, ha treballat amb diverses petites formatgeries i amb grans marques com Lidl o Danone.

També té una llarga trajectoria en la creació de pàgines web i botigues virtuals en el sector de l’alimentació i en la gestió de xarxes socials i venda el línia.

El nostre compromís amb tu

És ajudar-te a entrar dins el món del formatge fins on arribi la teva curiositat o el teu interès, tant si és lúdic com professional.

Conèixer millor els aliments que consumim ens ajuda a ser més respectusos alimentant-nos

Tens preguntes per nosaltres o senzillament vols saludar?

Subscriu-te a La Païssa

Subscriu-te a la nostra llista de correu i participa de la comunitat que es crea a l’entorn de La Païssa