Et convidem a entrar al nostre món de petits productors i respecte per les matèries primeres

El treball i la qualitat dels nostres productors és la nostra passió i en aquesta acció se suporta La Paissa. Qualsevol nou projecte es un repte i sempre en surt beneficiat un sector ple de persones que cuiden el nostre entorn.

Som aquí per dur-te un sector desenvolupat amb la tècnica i el coneixement de les generacions passades, els gustos que ens ofereix la terra que ens acull i la conservació del territori que ens garanteix tenir cura dels nostres productors.

la païssa

“El que no es coneix no s’estima ni es valora”

el nostre equip

Marta Roger

mestre formatgera

Professora de formatgeria, ha estat tota la seva vida laboral relacionada amb el sector agrari i ramader. Va engegar el projecte de La PaÏssa l’any 2006 emplaçat en el marc de l’explotació agraria de Can Roger a Cardedeu.

Es experta en la comercialització i transformació de productes agroalimentaris

Judith Herrera

disseny gràfic web

La Judith te una llarga experiencia en marketing, disseny de marca i comercialització de productes agroalimentaris, i es aquesta experiencia la que la va portar a involucrar-se en aquest projecte.

testimonials

Our top notch cheese making class was great!
We got together with a group of friends to spend the afternoon making cheese, and it was very educational and Marta is a genius. The three cheeses we made were incredibly tasty. We are ready for second, third and fourth levels.

– Patricia Smith

Els cursos a la Païssa m’han resultat molt interesants!! No només per tot el que he après sobre el món de la llet i els formatges, sino també en l’actitud a l’hora de començar la meva formatgeria i la visió clara del negoci. La profesora la Marta, una crack en tots els sentits amb molt coneixement de tot i una manera d’ensenyar molt amena i divertida. La Païssa i la Marta un lloc màgic que ilumina el nostre futur.

– Emma Viñas

Contacta amb nosaltres per veure com et podem ajudar