Qui som

La Païssa

La Païssa és un projecte orientat al desenvolupament del sector agrari i ramader en totes les seves vessants, des de l’apropament dels consumidors i aficionats al món de la formatgeria, fins a la realització de plans d’empresa fins o comercialització directa del producte acabat, passant pels processos de transformació, presentació del producte, creació de la marca.

Som la Judith Herrera i la Marta Roger que treballem conjuntament des de març de 2020, amb l’experiència condensada de tots els projectes en els que han participat.

Marta Roger, formatgera i professora en formatgeria

Principalment he treballat en el marc de l’empresa en la que soc socia fundadora SAT Can Roger, que és una explotació de 60 vaques de llet ecològica de Cardedeu, i vaig crear el projecte La Paissa l’any 2006 per vendre els productes que es produeixen a la granja de casa.

Vaig començar aquesta aventura amb l’elaboració i venda directa dels productes produïts a Can Roger, tant en punts de venda físics, com venta online a clients particulars o cooperatives de consumidors.

La formació a l’aula de La Païssa va començar al 2012 a Can Roger (Cardedeu), i hi han passat de 600 alumnes per aprendre a elaborar sobretot formatges, però també derivats carnis, gelats i xocolates.

A la nostra escola també s’han format diversos formatgers que avui en dia estan venent el seu propi formatge.

Judit Herrera, Experta en Marketing, disseny, comunicació i packaging

La Judith te una llarga experiencia en marketing, disseny de marca i comercialitzacio de productes agroalimentaris, i es aquesta experiencia la que la va portar a involucrar-se en aquest projecte.

Els projectes de disseny i packaging que ha desenvolupat en el sector de l’alimentació, inclouen tant a petits com a grans formatgers de tot el territori espanyol, i algunes marques com Lidl, Lufthansa i Danone.

Una altra de les seves activitats dins del sector de l’alimentació ha estat la creació de pàgines web, gestió de xarxes socials i venda online.

El nostre compromís

El nostre compromís amb tu és el d’ajudar-te a arribar tant lluny com vulguis arribar dins d’aquest sector de l’alimentació artesana, tant com a aficionat com a professional.

Conèixer millor els productes que consumim ens ajuda i ensenya a apreciar-los més, a consumir d’una manera més sostenible i també a cuidar més el nostre entorn.

Si has arribat fins aquí, ens agradaria molt saber on has sentit a parlar de nosaltres, et deixem un petit formulari (no és una subscripció a cap llista) per saber més de tu.

Moltes gràcies per la visita!