La nostra història neix a Can Roger al 1790

Sóc la Marta Roger de Can Roger, i conjuntament amb el meu germà Valentí, els nostres pares Anna i Valentí  som els hereus de cinc generacions de “Rogers” a Can Roger que s’han dedicat a l’agricultura i a la ramaderia.

Aquest és un gran pès que portem amb molta responsabilitat, perquè sentim molt de respecte per la tradició apresa dels nostres avis.

Apliquem constantment la millora tecnològica

Apostem per l’aplicació dels coneixements que la nostra formació Universitària ens aporta, i per aquest motiu anem introduint millores tecnològiques constants als nostres sistemes productius. Munyim amb un sistema de munyida voluntària des de 2009 i generem energia solar a les cobertes de la nostra granja.

L’automatització dels processos en la nostra feina ens ajuda a mantenir la qualitat i la viabilitat economica en els nostres L’automatització dels processos en la nostra feina ens ajuda a mantenir la qualitat i la viabilitat econòmica en els nostres processos.

Treballem l’agricultura ecològica certificada

En Valentí Roger parlant del Projecte de Can Roger

El desig de construir un món més sostenible per les futures generacions que ens van dur a produïr en ECOLÒGIC amb el corresponent certificat del CCPAE

Nosaltres ens vam decidir a entrar-hi l’any 2003, amb el cultiu de la terra i a poc a poc anar modificant la nostra manera de treballar. Però no va ser fins a l’octubre de 2014 que vam aconseguir produir llet ecològica a la nostra explotació, perquè els grans canvis són complexes i llargs i el sector ecològic creixia molt lentament.

Participem en els projectes que ens ajuden a millorar la nostra comunitat

Amb el suport i reconeixement a la nostra tasca de l’Ajuntament de Cardedeu, amb el que hem tingut el plaer participar durant 6 anys en projectes com el Fein@ Jove dirigit a joves que eren fora de l’àmbit laboral i acadèmic.

Fem constantment formació continuada

Participem en les formacions continuades que organitza El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i formem part dels debats que es proposen en el nostre sector.

I sobretot, fem formació contínua constant tant en marketing, comunicació, elaboració de derivats làctics i càrnics, tant al Consell Comarcal del Vallès Oriental com a l’IRTA

Treballem amb petites empreses amb les que ens sentim identificats

En aquest llarg camí ple d’experiències que ens dóna cada dia la granja de 60 vaques de llet que munyim, les 70 hectàries de terra  que cultivem, hem trobat grans companys de viatge

Com Naturlan que fan iogurts i derivats làctics

També trobareu la nostra llet als productes de Can Robert

Pinullet, la primera formatgeria urbana de Barcelona, fa els formatges amb la nostra llet.

I Mas Garet ha incorporat un nou formatge de llet de vaca tambe amb la nostra llet

O l’empresa d’economia social Delícies del Berguedà que es troba a Cercs i treballa oferint oportunitats al sector agroalimentari, amb joves amb risc d’exclusió laboral.

Hem fet cursos d’elaboracio de formatges a mes de 650 persones

I sobretot les desenes de persones que passen cada any per les nostres instal·lacions per formar-se com a emprenedors, per millorar la seva capacitat de comercialització o senzillament per saber més de la llet, de l’agricultura ecològica o dels formatges.

Gràcies a tots ells. Contem amb ells per seguir fent la nostra tasca dia a dia.

Participem en iniciatives per millorar la nostra societat

I sempre que podem, ho fem. Per exemple oferint espais a l’associació Hi Som per engegar la seva activitat xocolatera amb nois i noies que patien algún tipus de discapacitat

Els nois i noies de Hi Som a La Païssa

O col·laborant anualment amb les activitats de l’Associació Jubert Figueras que treballa per millorar les condicions de vida de les familíes que cuiden una persona malalta que està lluny de la seva llar, amb pocs recursos econòmics.

Si heu llegit fins aquí, diriem que creiem que ja us ho hem explicat tot i que moltes gràcies per la vostra atenció. Que si us podem ajudar en alguna cosa, ens podeu enviar un missatge AQUÍ i us el respondrem tant bon punt ens sigui possible.

Moltes Gràcies!

Marta Roger

MARTA ROGER

Vaig començar a fer formatge després d’estudiar enginyeria agrícola i des d’aleshores he estat relacionada amb els productes derivats de la llet de petits productors arreu del món. Vaig començar a ensenyar elaboració de formatges el 2012 i són autora de "El llibre dels formatges. Manual per aprendre'n a fer" de Edicions Sidillà

Feu un comentari